Over VogaMedia

Wat is de boodschap? Hoe kunnen wij die verbeelden? Wij helpen jou graag bij het vertalen van de beleving van jouw doelgroep.

Wij leggen graag een prijs neer, maar voor ons is dat de omgekeerde wereld. VogaMedia staat voor samenwerken. Tell your story lukt alleen perfect door het voeren van klantgesprekken, het doorvragen en het inleven jouw vraagstelling. Deze input werken we uit in een concept. Dit wordt daarna in nauw contact verwerkt tot een eindproduct dat aansluit op jullie vraag. En nog belangrijker…aanslaat bij de ontvanger van je boodschap.

Wie zijn wij

Wij willen de beste content voor online publicaties, websites en andere creatief materiaal maken. Dit doen wij samen met onze getalenteerde partners. Nieuwsgierig geworden? Maak dan een afspraak met ons en fix een VogaMedia-bidon voor 750ml inspiratie!

GERT JAN HOLT

Gert-Jan zorgt voor verbinding. Met zijn ruime ervaring in de corporatiewereld weet hij precies hoe nieuwe concepten in deze branche gelanceerd moeten worden en waar behoefte aan is. Hij is altijd op zoek naar het best passende proces, waarbij duidelijkheid, heldere communicatie en het verwachtingspatroon voor hem belangrijkste onderdelen zijn.

Mail GertJan!

RONALD TALEN

Ronald zorgt ervoor dat we zichtbaar zijn. Hij verbindt VogaMedia met (potentiële) klanten en vertaalt onze expertises in een boeiend en helder verhaal. Hij is verantwoordelijk voor de dagelijks gang van zaken, visie en strategie van VogaMedia en houdt zich daarnaast ook actief bezig met communicatieconcepten.

Mail Ronald!

Laten we samenwerken!

VERTEL ONS MEER OVER JOUW PROJECT

Heb je een project wat echt aandacht nodig heeft en onder de mensen gebracht moet worden en je wilt digitaal gaan? Laat ons je dan helpen. We maken samen met jou een zeer interactief magazine waar je alle belangrijke onderwerpen aan bod kunt laten komen.
Kom je uit het onderwijs, de bouw of andere brache we hebben altijd een passende oplossing voor jou.

Contact ons