Project omschrijving

Vastgoed Driehoek 

Krachten bundelen voor een doelgericht bereik

3 bedrijven die samenwerken in een nieuw bedrijf, de  VastgoedDriehoek. Doelstelling is om vragen vanuit bedrijven beter te kunnen bedienen door expertises samen in 1 jasje te gieten en het juiste bedrijf in te zetten voor de klus. Maar wel zo dat iedereen kan meedenken over een gepaste oplossing.

Voor VogaMedia de uitdaging om hier een huisstijl voor te ontwikkelen en het liefst met de kleuren van elke huisstijl die al per bedrijf bestaan. Elk deel van de driehoek staat voor een bedrijf en maken samen het logo. De huisstijl is uiteindelijk doorvertaald in alle online en offline communicatie uitingen.

Klant

Vastgoed Driehoek

Skills

Huisstijl ontwerp
Website
Copywriting

Delen

Website

Een landingspagina, eenvoudig maar efficiënt. Je vind snel wat je nodig hebt en kunt direct contact opnemen met het desbetreffende bedrijf.

Bekijk ons andere werk

Laten we samenwerken!

VERTEL ONS MEER OVER JOUW PROJECT

Heb je een project wat echt aandacht nodig heeft en onder de mensen gebracht moet worden en je wilt digitaal gaan? Laat ons je dan helpen. We maken samen met jou een zeer interactief magazine waar je alle belangrijke onderwerpen aan bod kunt laten komen.
Kom je uit het onderwijs, de bouw of andere brache we hebben altijd een passende oplossing voor jou.

Contact ons