Project omschrijving

Survivalrun Bond Nederland

Sport met een natuurlijk doorzettingsvermogen

Survivalrun is een veelzijdige buitensport, die hardlopen combineert met hindernissen. Het is een uitdagende sport waarbij kracht, conditie, souplesse, techniek en doorzettingsvermogen belangrijk zijn.

Survivalrun Bond Nederland (SBN) is de sportbond die zich inzet voor de ontwikkeling van de sport. Vrijwel alle trainings- en wedstrijdverenigingen in Nederland en Belgiëzijn aangesloten bij SBN.

SBN heeft VogaMedia ondersteuning gevraagd om zichzelf en de sport uniformer en professioneler te presenteren. Hiervoor was een nieuwe huisstijl, website en aankleding van de wedstrijden/evenementen met banners, medailles, etc. nodig.

Wij gingen deze uitdaging graag aan en samen met SBN hebben wij dit parcours afgelegd.

Het resultaat is een nieuwe huisstijl en logo wat een vertaling is geworden van de intense beleving van survivalrunners. De huisstijl wordt nu eenduidig toegepast in de diverse communicatie-uitingen. Briefpapier, visitekaartjes, presentaties, hekwerkbanners, beachvlaggen, medailles, erespelden en de website.

Herkenbare kleurstelling, typografie en toepassing van stijlelementen/iconen zorgen voor een uniform beeld, zowel voor de online als offline uitingen.

Klant

Survivalrun Bond Nederland

Skills

Concept en vormgeving
Huisstijlontwikkeling

Delen

Maatwerk

Uitgangspunt bij de vormgeving van de website is om in één oogopslag een duidelijk beeld te geven van de site. Doel is mensen te informeren en te enthousiasmeren.Wat is survival? Nieuws, wedstrijden en inschrijven en een uitgebreid kenniscentrum. Hierbij staat gebruiksvriendelijkheid voorop.

Bekijk ons andere werk

Laten we samenwerken!

VERTEL ONS MEER OVER JOUW PROJECT

Heb je een project wat echt aandacht nodig heeft en onder de mensen gebracht moet worden en je wilt digitaal gaan? Laat ons je dan helpen. We maken samen met jou een zeer interactief magazine waar je alle belangrijke onderwerpen aan bod kunt laten komen.
Kom je uit het onderwijs, de bouw of andere brache we hebben altijd een passende oplossing voor jou.

Contact ons