Project omschrijving

Stichting Iris Kampen

Oog voor pupillen

Stichting IRIS biedt christelijk onderwijs aan op haar 14 bassischolen. Het ultieme doel daarbij is dat leerlingen de scholen verlaten als wijze wereldburgers in wording.

De digitale magazines vertellen op een interactieve aan ouders maar ook potentiele nieuwe ouders in de wijk maar ook buiten de wijk hoe IRIS invulling geeft aan haar brede onderwijskwaliteit waarbij de onderwijsbehoeften van het kind leidend zijn in het aanbod van de lessen.

Door fotografie, video en tekst geheel in de stijl van elke school en opvanglocatie te gieten is er een speels en tot de verbeelding sprekend geheel ontstaan voor niet alleen de scholen maar ook voor alle opvanglocaties van IRIS opvang. De vele mogelijkheden om het te delen zorgt voor een groot bereik. Of je dit nu via je website, nieuwsbrief of social media-kanalen doet.

Klant

Stichting Iris Kampen

Skills

Concept en vormgeving
Copywriting
Fotografie & Video

Delen

Schoolgids

Een belangrijk onderdeel van de schoolmagazines zijn de schoolgidsen. Hierbij gaan wij altijd uit van de minimaal wettelijke vereisten in combinatie met een template voor een zo efficiënt mogelijk proces. Op deze wijze wordt het voor de schooljaren erna eenvoudig om de schoolgids te updaten.

Bekijk ons andere werk

Laten we samenwerken!

VERTEL ONS MEER OVER JOUW PROJECT

Heb je een project wat echt aandacht nodig heeft en onder de mensen gebracht moet worden en je wilt digitaal gaan? Laat ons je dan helpen. We maken samen met jou een zeer interactief magazine waar je alle belangrijke onderwerpen aan bod kunt laten komen.
Kom je uit het onderwijs, de bouw of een andere branche? VogaMedia heeft altijd een passende oplossing voor jou.

Contact ons