Project omschrijving

Stichting Codenz

Het beste voor uw kind

Stichting Codenz vormt het bestuur over negen protestants-christelijke basisscholen in Dronten en Zeewolde. Dit zijn scholen met een eigen visie en een eigen profiel. Binnen Codenz valt er iets te kiezen.

Door het inzetten van online magazines worden ouders geholpen om een keuze te laten maken voor een school voor hun kind.

Alle 9 scholen profileren zich door een online magazine aan te bieden in hun eigen huisstijl.

Fotografie, tekst en video vertellen het verhaal van de school.

Elk magazine heeft een handige pagina met informatie over de leerkrachten,vakanties en studiedagen. Door de koppeling met de schoolagenda kunnen de data direct worden toegevoegd aan de digitale agenda van de ouders.

Klant

Stichting Codenz

Skills

Concept en vormgeving
Copywriting
Fotografie & Video

Delen

Fotografie en video

Elk magazine wordt voorzien van het juiste beeld- en videomateriaal. We laten in een korte video zien waar de school voor staat. Het is altijd leuk om te zien dat de kinderen ook enthousiast mee doen in de video zodat het een energiek geheel wordt. Ook worden er tegelijkertijd foto’s gemaakt op basis van een script. Allemaal belangrijke onderdelen om een magazine echt te laten leven.

Bekijk ons andere werk

Laten we samenwerken!

VERTEL ONS MEER OVER JOUW PROJECT

Heb je een project wat echt aandacht nodig heeft en onder de mensen gebracht moet worden en je wilt digitaal gaan? Laat ons je dan helpen. We maken samen met jou een zeer interactief magazine waar je alle belangrijke onderwerpen aan bod kunt laten komen.
Kom je uit het onderwijs, de bouw of een andere branche? VogaMedia heeft altijd een passende oplossing voor jou.

Contact ons