Project omschrijving

ROC van Flevoland

Maakt werk van je talent

ROC van Flevoland verzorgt onderwijs dat je uitdaagt je te ontwikkelen tot een gewaardeerd vakman, actief burger en succesvol student.

“Persoonlijk onderwijs op een heel leuke opleiding.” Dat is hoe docent Martijn ‘zijn’ Bouwopleiding in Lelystad beschrijft. “Het is een kleinschalige opleiding binnen het grote ROC van Flevoland. Het voelt als een familie,” zo zegt zijn collega Henk.

Verhalen, video en fotografie zijn ontwikkeld en op een aantrekkelijke interactieve manier vormgegeven en geven vorm en inhoud aan de verhalen van (oud) studenten en docenten van de bouwleiding MBO College Lelystad.

VogaMedia heeft het concept uitgedacht en dit vertaald naar doeltreffende teksten en pakkende beelden voor de studenten die zich hebben ingeschreven voor de opleiding.

Klant

ROC van Flevoland

Skills

Online magazine
Copywriting
Fotografie & video
Concept & vormgeving

Delen

Bekijk ons andere werk

Laten we samenwerken!

VERTEL ONS MEER OVER JOUW PROJECT

Heb je een project wat echt aandacht nodig heeft en onder de mensen gebracht moet worden en je wilt digitaal gaan? Laat ons je dan helpen. We maken samen met jou een zeer interactief magazine waar je alle belangrijke onderwerpen aan bod kunt laten komen.
Kom je uit het onderwijs, de bouw of andere brache we hebben altijd een passende oplossing voor jou.

Contact ons