Project omschrijving

Horizon

Sopropo, groente met een gebruiksaanwijzing

Horizon is de regionale ontwikkelingsmaatschappij van Flevoland. Zij zetten zich in om ondernemers te laten groeien en tegelijkertijd maatschappelijke opgaven te realiseren.

In het project ‘Green Health Solutions’ bundelen partners hun krachten om hiermee de marktpotenties van groenten met gezondheid bevorderende eigenschappen te benutten zoals Sopropo.

VogaMedia heeft als partner de marketing- en communicatie strategie uitgedacht en deze vertaald naar verhalen afgestemd op de doelgroep ondersteund door online marketing voor een optimaal bereik en conversie.

Dit hebben wij gedaan door het uitdenken van de juiste stappen. Wie is de doelgroep, waar bevinden zij zich, wat gaan wij hun vertellen.

Naast een B2B website green-health-solutions.nl hebben wij een online magazine ontwikkeld waar de boodschap van geneeskrachtige groenten op een interactieve manier wordt verteld.

Dit project wordt mede mogelijk gemaakt door het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling van de Europese Unie.

Klant

Horizon

Skills

Online magazine
Concept en vormgeving
Copywriting
Fotografie & Video
Huisstijl
Logo
Website

Delen

Bekijk ons andere werk

Laten we samenwerken!

VERTEL ONS MEER OVER JOUW PROJECT

Heb je een project wat echt aandachtig nodig heeft en onder de mensen gebracht moet worden en je wilt digitaal gaan? Laat ons je dan helpen. We maken samen met jou een zeer interactief magazine waar je alle belangrijke onderwerpen aan bod kunt laten komen.
Kom je uit het onderwijs, de bouw of andere brache we hebben altijd een passende oplossing voor jou.

Contact ons