Project omschrijving

Elsinga Installatietechniek BV.

Al meer dan 95 jaar actief

Het is tegenwoordig ondenkbaar om niet meer online gevonden te worden. Terwijl dit voor veel bedrijven nog steeds niet op nummer 1 staat. Besloot Elsenga Installatietechniek, dat het tijd werd om de oude website in een nieuwe jas te steken. Daarnaast hadden ze ook echt wat te vieren want het bedrijf bestaat inmiddels al 95 jaar! Reden genoeg om de vernieuwing op te zoeken voor de toekomst. Elsenga Installatietechniek heeft VogaMedia gevraagd om mee te helpen deze website te realiseren, een goed UX design op te zetten om snel informatie te vinden.

Met een kick-off zijn we het project van start gegaan en zijn de wensen en eisen in kaart gebracht. Op basis van interviews met de medewerkers en klanten heeft onze copywriter de SEO teksten geschreven.  Met de content zijn de designers aan de slag gegaan met het opzetten van stroomschema’s en in samenwerking met Avantage hebben wij de designs omgezet in een responsive website.

Klant

Elsenga Installatietechniek BV.

Skills

Concept en vormgeving
Copywriting

Bekijk de website

Delen

Maatwerk

Voor deze  website is er gekozen voor een optimale wordpress maatwerkoplossing. Op deze manier kunnen we het bedachte design, UX en technische doelstellingen goed halen. Het voordeel is dat het open source systeem blijft ontwikkelen en je de website ook kunt mee laten ontwikkelen het CMS zeer gebruiksvriendelijk is. Zo is Elsenga Installatietechniek zelf ook in staat om gemakkelijk nieuwsberichten te publiceren.

Het design is de schil om de website, welke de juiste bedrijfsuitstraling moet geven. De kleur groen bleef in tact maar de functionaliteiten werden beter. Elsenga Installatietechniek kan nu goed laten zien waar zij trots op is, referenties op de site met mooie project omschrijvingen en een duidelijk stevig verhaal.

Bekijk ons andere werk

Laten we samenwerken!

VERTEL ONS MEER OVER JOUW PROJECT

Heb je een project wat echt aandacht nodig heeft en onder de mensen gebracht moet worden en je wilt digitaal gaan? Laat ons je dan helpen. We maken samen met jou een zeer interactief magazine waar je alle belangrijke onderwerpen aan bod kunt laten komen.
Kom je uit het onderwijs, de bouw of andere brache we hebben altijd een passende oplossing voor jou.

Contact ons