Project omschrijving

EcoConcepts

Duurzaam, gezond, comfortabel en voordelig leven

Als je als bedrijf in je visie beschrijft dat je staat voor verduurzamen, dan ga je ook aan de gang met online uitingen. Er stond al iets maar dat moest verder uitgewerkt worden tot een complete huisstijl en uitgevoerd worden tot een duidelijke gestructureerde website. De kleuren blauw en groen in het logo waren de basis. En een duurzame uitstraling hoe krijg je dat nou?

Door het voeren van gesprekken om uiteindelijk tot de kern van de boodschap te komen zijn we aan de slag gegaan om alle wensen uit te werken tot een compleet concept. Hier kwamen een aantal onderdelen bij kijken, het kiezen van passend beeldmateriaal, het zoeken naar de juiste typografie, het toepassen van meerdere subkleuren en het ontwikkelen van iconen. Een belangrijk onderdeel van de communicatie is ‘De Eco Schijf van 5’, dit is de totaaloplossing die Ecoconcepts aanbiedt en heeft daarom een heldere en duidelijke look and feel gekregen.

Klant

EcoConcepts

Skills

Concept en vormgeving
Copywriting

Delen

Heldere communicatie

De copywriter is aan de slag gegaan om heldere SEO teksten te schrijven voor de brochures en de website. De fotografie werd bepaald, en de nieuwe huisstijl werd vormgegeven. De website werd vervolgens ingericht met de nieuwe stijl en alle informatie en werd compleet gevuld met de webshop artikelen. Neem zelf een kijkje voor het resultaat voor EcoConcepts en hun duurzame projecten.

Bekijk ons andere werk

Laten we samenwerken!

VERTEL ONS MEER OVER JOUW PROJECT

Heb je een project wat echt aandacht nodig heeft en onder de mensen gebracht moet worden en je wilt digitaal gaan? Laat ons je dan helpen. We maken samen met jou een zeer interactief magazine waar je alle belangrijke onderwerpen aan bod kunt laten komen.
Kom je uit het onderwijs, de bouw of een andere branche? We hebben altijd een passende oplossing voor jou.

Contact ons