Project omschrijving

Stichting De Meent

Geloof in jouw toekomst

Stichting De Meent is een maatschappelijk betrokken organisatie, die open christelijk onderwijs op een kwalitatief hoog niveau aanbiedt op een eigentijdse manier. Samen met ouders, leerlingen en partners geeft De Meent richting aan de ontwikkeling van ieder kind.

De digitale magazines van De Meent bevatten inspirerende verhalen over het onderwijs op de scholen en bevatten daarnaast ook veel praktische informatie over het reilen en zeilen op de scholen.

Een mooi voorbeeld hiervan is de schoolgids als onderdeel van het magazine. Elke school heeft haar eigen unieke magazine in haar eigen vernieuwde huisstijl met mooi beeldmateriaal, video’s, interactieve elementen.

De Meent geeft op een prachtige interactieve manier invulling aan hun doelstellingen van open communicatie en korte lijnen met de ouders.

Voor oriënterende ouders, maar ook voor de ouders die hun kinderen al op een De Meent-school hebben, blijft het magazine zich ontwikkelen. Zo komt er elk jaar een nieuw overzicht van alle leerkrachten die voor de klas staan. Wordt de schoolgids geüpdatet met de laatste cijfers en worden indien nodig de foto’s vervangen.

Met het ontwikkelen van de nieuwe huisstijl voor alle scholen en de magazines, heeft Stichting De Meent ervoor gezorgd dat zij beter zichtbaar is.

Klant

Stichting De Meent

Skills

Conceptontwikkeling
Huisstijl ontwikkeling
Interactief magazine
Copywriting
Fotografie & video

Bekijk de digitale magazines

Delen

Leraren voor de klas

In alle school gerelateerde magazines, maken wij een teampagina met alle leerkrachten. Elk schooljaar wordt dit bijgewerkt. Zo weet je als ouder maar ook als leerling wie er dat jaar voor de klas staat en op welke dagen de leerkracht te bereiken is. Ook lees je hier altijd alle informatie over de schoolvakanties  en de studiedagen.

Bekijk ons andere werk

Laten we samenwerken!

VERTEL ONS MEER OVER JOUW PROJECT

Heb je een project wat echt aandacht nodig heeft en onder de mensen gebracht moet worden en je wilt digitaal gaan? Laat ons je dan helpen. We maken samen met jou een zeer interactief magazine waar je alle belangrijke onderwerpen aan bod kunt laten komen.
Kom je uit het onderwijs, de bouw of een andere branche? VogaMedia heeft altijd een passende oplossing voor jou.

Contact ons