Project omschrijving

Ceelz

Sales trainingen, coaching en sales advies in een strakke huisstijl

Een nieuw bedrijf starten is voor elke ondernemer een uitdaging. Je hebt een goed idee maar dat moet uiteindelijk nog zichtbaar gaan worden voor je doelgroep. Ceelz ontwikkelt sales trainingen voor professionals (advocaat, notaris, rechtsbijstandsjurist) en andere organisaties binnen de dienstverlenende sector. Een echte uitdaging waar een passende huisstijl bij hoort. 

VogaMedia ontwikkelde hierbij een logo. Op de ontwikkelde responsive website kunnen bezoekers zich makkelijk aanmelden voor meer informatie en kunnen zien per thema worden wat er allemaal komt kijken bij het volgen van een training. Het beeldmateriaal sluit aan bij de huisstijl. Hierdoor werd het visitekaartje van de website een compleet verhaal.

Klant

Ceelz

Skills

Conceptontwikkeling
Huisstijl ontwikkeling
Website
Copywriting
Fotografie & video

Delen

Huisstijl

Het neerzetten van een huisstijl is niet iets wat mensen vaak denken ‘dat doen we even’. Het ontwikkelen van een huisstijl gaat verder, dit moet passen bij je visie, doelstellingen waar zie je jezelf over 5 jaar ziet. De naam Ceelz is kort en krachtig, gewenste stijl en kleuren waren ook snel duidelijk. Een huisstijl die de professionaliteit bevestigd.

Bekijk ons andere werk

Laten we samenwerken!

VERTEL ONS MEER OVER JOUW PROJECT

Heb je een project wat echt aandacht nodig heeft en onder de mensen gebracht moet worden en je wilt digitaal gaan? Laat ons je dan helpen. We maken samen met jou een zeer interactief magazine waar je alle belangrijke onderwerpen aan bod kunt laten komen.
Kom je uit het onderwijs, de bouw of andere brache we hebben altijd een passende oplossing voor jou.

Contact ons