Tell your story!

Tell your story!

VogaMedia is het multimedia bureau, via ons vertelt de klant zijn verhaal. Wij zijn originele denkers en vooral creatief in het uitvoeren van totaalconcepten.

Hoe werken wij?
De essentie vinden: 60% van de bevolking is visueel ingesteld, 30% auditief en 10% kinesthetisch. Goede vormgeving is het vinden van de essentie van de boodschap en de verbeelding ervan. Door het voeren van klantgesprekken, het doorvragen en het inleven in de vraagstelling van de klant, ontstaat er en beeldvorming. Deze worden in concepten uitgewerkt en in nauw contact met de klant verwerkt tot een eindproduct dat aansluit bij de vraag van de klant. Maar nog belangrijker: aansluit bij de ontvanger van de boodschap.

Maak kennis met ons team!

Het team van VogaMedia is dynamisch, ondernemend en vol passie, het zijn allemaal getalenteerde mensen met diverse achtergronden in vaardigheden ideeën, ervaringen en creativiteit. Wij hebben samen maar 1 doel en dat is jouw verhaal vertalen in communicatie of het nu gaat om een briljant digitaal magazine of een website of een complete communicatie strategie. Samen werken we aan meer beleving voor jouw product.
Ronald Talen - communicatie en strateeg - vogamedia


Ronald Talen

Ronald zorgt ervoor dat we zichtbaar zijn. Hij verbindt VogaMedia met haar (potentiële) klanten en vertaalt onze expertises in een boeiend en helder verhaal. Hij is verantwoordelijk voor de dagelijks gang van zaken, visie en strategie van VogaMedia, en houdt zich daarnaast ook actief bezig met de communicatie concepten.LinkedIn


Dionne van den Ham - art director - vogamedia


Dionne van den Ham

Binnen VogaMedia zorgt Dionne ervoor dat jouw wensen werkelijkheid worden. Zij zorgt voor de conceptontwikkeling en maakt website strategieën en heeft daarnaast ook een adviserende rol op het gebied van digitale media. Deze energieke duizendpoot ontwikkelt ook al jouw magazines, websites, huisstijlen of andere grafische uitingen.


LinkedIn


Gert-Jan Holt verbindend leider Vogamedia


Gert-Jan Holt

Gert-Jan zorgt voor verbinding, met zijn ruime ervaring in de woningcorporatie (branche) weet hij precies hoe nieuwe concepten in deze branche gelanceerd moeten worden en waar behoefte aan is. Hij is altijd op zoek naar het best passende proces, waarbij duidelijkheid, heldere communicatie en het verwachtingspatroon zijn belangrijkste onderdelen zijn.


LinkedIn


Jessica-van-den-Bergh-copywriter-vogamedia


Jessica van den Bergh - Copywriter

Jessica is onze onderwijs- en bouwspecialist. Ze denkt graag mee over welke uiting het beste bij jouw vraag past. Schoolpleinen en bouwplaatsen kennen voor haar geen geheimen. Of je nu een sprankelende tekst wilt of een pakkende promotiefilm. Jessica zorgt dat jouw organisatie op een mooie manier voor het voetlicht wordt gebracht.


LinkedIn

Brenda Koning - copywriter -vogamedia


Brenda Koning - Copywriter

Brenda vertaalt jouw boodschap naar goede SEO-webteksten die jouw website meer bezoekers en klanten opleveren. Denk hierbij aan teksten voor websites, social media, nieuwsbrieven en blogs. Daarnaast schrijft ze pakkende teksten voor flyers, brochures, advertenties en bedrijfsmagazines.

LinkedIn


Mona-Alikah-Fotograaf-VogaMedia


Mona Alikhah - Fotograaf

Mona laat je zien dat je ook in bedrijfsfotografie emoties en creativiteit kunt tonen. Haar werk waaiert uit van reportages voor magazines, tot reclameshoots en zakelijke portretfotografie voor websites en social media. In Almere is zij onder andere bekend van haar exposities en haar nominatie als Flevolandse zakenvrouw van het jaar 2013.


LinkedInPetra Roet - Designer VogaMedia


Petra Roet - Designer

Petra is een enthousiaste en veelzijdige creatieveling. Naast het vormgeven van huisstijlen, User Interfaces en interactieve magazines, is haar ervaring in het ontwikkelen van websites met haar brede kennis van HTML een mooie aanvulling binnen het team van VogaMedia.


LinkedIn


Elwira van Pijkeren - Essentialist -vogamedia


Elwira van Pijkeren - Essentialist

Elwira onderzoekt samen met jou of d.m.v. teamworkshops in jouw bedrijf wat de kern van je boodschap is en op welke wijze deze optimaal naar buiten kan worden gecommuniceerd. Zij onderscheidt rand- van hoofdzaken en streeft altijd naar "less is more" om daarmee de focus te houden op wat werkelijk telt: jouw boodschap naar jouw klanten. Door haar jarenlange ervaring in communicatie, fotografie en vormgeving weet zij hoe beeld en tekst elkaar versterken en bijdragen aan het vinden en verbinden van klanten en opdrachtgevers.

LinkedIn


Erwin Eijpe - videoproducer -vogamedia


Erwin Eijpe - Videoproducer

Erwin produceert authentieke videocontent voor bedrijven. Zijn camerawerk is dynamisch en de montage is levendig en eigentijds. In de pre-productie werkt hij samen met Jessica. Deze unieke wisselwerking levert niet alleen een mooi plaatje op, maar ook een goed verhaal! Een master combi die van belang is, want we leven in een tijd waarin onze doelgroep steeds meer visueel bediend wil worden met krachtige video's. Daar geeft Erwin graag gehoor aan, het liefst tovert hij een glimlach op je gezicht in de eerste tien seconden van de video. Na het maken van een video zegt hij:"Goed verhaal, lekker kort."
Wij zijn specialist op het gebied van Corporate Storytelling. "Wij van WC-eend, adviseren WC-eend" is marketing die niet meer werkt. Bij VogaMedia geloven wij dat je een merk verkoopt door juist anderen jouw verhaal te laten vertellen.

LinkedIn

De kracht van samenwerken met partners

VogaMedia werkt samen met inspirerende partijen, samen maken we het passende verhaal bij de opdracht van A tot Z. Projecten worden gezamenlijk opgepakt en uitgevoerd tot het allerbeste eindresultaat. Je kunt ons dan ook inzetten samen met onze partijen voor Virtual Reality tours, video's, webdesign, SEO en zeer deskundig advies en uitvoering voor de bouw en corporatiesector.
Koolraad

Onze partner voor digitale interactieve publicaties in de bouw- en corporatiesector.


website

0bd7347e555bb031938a2e6a9ffbb81c.jpg

Smartdevelopment

Onze partner in de bouw voor website, webshops en Internetmarketing.


website


0bd7347e555bb031938a2e6a9ffbb81c.jpg

360° Fabriek

Onze partner voor virtual reality tours en business views.


website