Design

We zijn originele denkers

Wij geloven dat naast onze liefde voor het vak, kennis en ervaring belangrijk is om tot het beste werk te komen. Waarin creativiteit zijn weg vind tot een succes verhaal.


Design

Vormgeving is verbeelding

Onze klanten hebben ideeën en wensen met een bepaalde visie op de toekomst. Middels grafisch ontwerp komen de concepten tot leven naar een visueel product.

Startend aan de hand van de vraag maken wij jouw verhaal compleet, hierna wordt het concept ontwikkeld hoe we de visuele sprong gaan maken naar de basis van jouw merk, product of dienst.

Neem contact met ons!


Interactieve magazine

Build, create and share

Of het nu gaat om het informeren en inspireren van jouw doelgroep, het genereren van nieuwe leads of interactie tussen de lezer en afzender, interactieve magazines zijn de volgende stap in communicatie met jouw klanten. Het is nieuw en vergroot de betrokkenheid door inzicht in leesgedrag van jouw doelgroep

Het is kostenbesparend en flexibeler ten opzichte van traditionele print. VogaMedia ontwikkelt digitale interactieve publicaties en helpt organisaties de overstap te maken van traditionele print naar interactieve multimediale magazines. Denk hierbij aan relatiemagazines, bewonersmagazines, corporate brochures, folders en magazines.

Jouw content tot leven gebracht! Door het toevoegen van interactieve elementen als video's, geluidsfragmenten, Virtual reality tours, foto's, slideshows en integratie met social media als Twitter, Facebook en LinkedIn aan de publicatie zorg je voor een optimale beleving.

Klaar voor de volgende stap? Neem contact met ons!


Webdesign en development

VogaMedia ontwikkelt websites die een professionele en vertrouwde beleving creëren. Of je nu een eenvoudige website wil laten maken of een meer gecompliceerde, of je het onderhoud van de website zelf wil doen of wil uitbesteden.

Neem contact met ons!


Content creatie

Beeld + tekst = de esssentie

Tekst en beeld gaan hand in hand bij VogaMedia. De copywriter en fotograaf overleggen samen over hoe ze de door jouw bedrijf gekozen sfeer vormgeven.

Neem contact met ons!